Kedves Betegeink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy elkészült a budai fonódó villamos. Ezáltal Intézetünk megközelíthetősége könnyebbé vált, a Frankel Leó úton az ORFI épületei előtt mind a 17-es, mind a 19-es  villamos megáll. Bővebb információt a BKK honlapján.

BKK utazástervező

 

Autóval:

Személygépkocsival Pest felől a Margit-hídon a budai hídfőnél jobbra, a közlekedési jelzőlámpát elhagyva balra kell kanyarodni (Üstökös utca), majd parkoló helyet keresni, akár a jobb oldali parkos részen, vagy a Frankel Leó útra kanyarodva valahol a közelben.

Budán az Árpád híd felől a Bécsi úton végig, majd a Lajos utcán, az Árpád fejedelem útján, a Komjádi uszoda jellegzetes épületét elhagyva jobbra (Üstökös utca), aztán parkoló helyet keresni, akár a jobb oldali parkos részen, vagy a Frankel Leó útra kanyarodva valahol a közelben.


Tömegközlekedéssel:

1-es Metróval (földalatti) az Oktogon megállóig, majd 4-es, vagy  6-os villamossal a Széll Kálmán tér irányába, a Margit-híd budai hídfőjéig, innen gyalogosan vagy a 17-es, 19-es villamossal (1 megálló) a Frankel Leó úton a Lukács fürdőig.