A létrejött OMINT a több mint nyolcszáz ágyával és a nagyszámú szakambulanciájával a hazai egészségügy vezető mozgásszervi intézménye. Az ORFI campus döntően a reumatológiai betegellátást végzi, beleértve a gyulladásos és immunológiai kórképek biológiai terápiás kezelését. A nemrég lezárult Eu-s pályázat eredményeképpen itt kettős energiájú CT, funkcionális MRI, számos ízületi ultrahang készülék, funkcionális mozgásanalizáló berendezés és az autoimmun betegségek modern kórismézéséhez szükséges laboratóriumi műszerek kerültek beszerzésre. Az OORI campuson ugyanezen pályázat a rehabilitációban a robot-asszisztált géppark jelentős bővítését tette lehetővé, mely egyedülálló lehetőségeket biztosít a betegellátásban. Célunk a betegek életminőségének javítása, a mozgáskorlátozottság csökkentése vagy megakadályozása, és az, hogy elégedetten távozva minden beteg jól érezze magát nálunk.

A honlapon az Intézet vezetése, az egyes osztályok szakprofilja és munkatársai, továbbképző anyagok, közérdekű adatok és sajtóinformációk egyaránt bemutatásra kerülnek.

Mindnyájuknak kellemes böngészést kívánok, és a betegek közül remélhetőleg minél többen felkeresik majd problémájukkal intézményünket!

Tisztelettel üdvözli Önöket

 

Prof. Dr. Poór Gyula
akadémikus, egyetemi tanár
főigazgató